Call for abstracts najaarsbijeenkomst NACGG 19 november 2020

28 september 2020

Op donderdagmiddag 19 november 2020 vindt ONLINE de jaarlijkse wetenschappelijke najaarsbijeenkomst plaats van de Nederlandse Associatie voor Community Genetics en Public Health Genomics (NACGG).

De bijeenkomst is bedoeld voor het uitwisselen van kennis over actuele ontwikkelingen ten aanzien van onderzoek, belangwekkende observaties of interessante meningen. Dit wordt gedaan aan de hand van korte mondelinge presentaties door indieners van abstracts. Daarnaast zullen een of meerdere gastsprekers uitgenodigd worden.

De Call for Abstracts met een abstractformulier kunt u hier downloaden. U wordt van harte uitgenodigd voor het indienen van een abstract.

De inzendtermijn is verlengd en sluit nu 5 oktober 2020. de NACGG hoopt op een groot aantal inzendingen!

Tijdens de bijeenkomst zal ook de Leo ten Kate Innovatieprijs 2020 worden uitgereikt.

De NACGG Leo ten Kate Innovatieprijs is bedoeld voor een veelbelovend onderzoeker, onderzoeksgroep of ander initiatief die binnen het wetenschappelijk onderzoek of anderszins op bijzondere wijze aandacht heeft gegeven aan community genetics en/of public health genomics.

NACGG leden kunnen kandidaten bij de jury voordragen (via secretaris@nacgg.nl). Daarnaast kan de jury kandidaten selecteren uit de ingezonden abstracts. Het werk van de kandidaat/groep wordt op de volgende criteria beoordeeld: het innovatieve karakter, de nieuwswaarde en de (wetenschappelijke) kwaliteit.